Om Immediate Connect

Skapa en strategi som kan fungera bäst för dig och försök fånga Bitcoin-handelsmöjligheter 24/7

Berättelsen bakom Immediate Connect

Det som födde Immediate Connect var ren passion hos en Bitcoin-handlare som ville ordna hela handelsprocessen på ett begripligt sätt. Grundaren av Immediate Connect var alltid intresserad av handel med Bitcoin och de började göra det så fort kryptomyntet dök upp på olika börser. Med några fall i början hade han ett bra grepp om hur han skulle gå tillväga för att handla med Bitcoin och altcoins i allmänhet.

En av utmaningarna han stod inför när han handlade med Bitcoin gick igenom samma process om och om igen. Föreställ dig att bygga ett hus och komma tillbaka nästa dag för att bygga det från grunden igen. Efter att ha tröttnat på att upprepa samma steg om och om igen, bestämde han sig till slut för att få allt i form av en plattform. Han tänkte på en plattform där han kunde påskynda marknadsskanningsprocessen, upprepa en inställd handelsstrategi utan att konfigurera den om och om igen och ha alla handelsverktyg till hands när han behövde dem.

Att ha vänner med liknande intressen hjälpte honom att komma igång med Immediate Connect-projektet. De inledande etapperna var de svåraste och laget hade börjat känna sig besvikna vid ett tillfälle. Men de fortsatte att gå tillbaka till ritbordet för att komma med en exakt återspegling av vad grundaren hade föreslagit. Det hände äntligen 2016 när det första framgångsrika testet av plattformen avslutades.

Anledningen till att skapa Immediate Connect

Som en Bitcoin-handlare själv gillade grundaren av plattformen inte det faktum att han var tvungen att skapa sin handelsstrategi från början varje dag. De var också trötta på att titta på dussintals olika platser för att utföra tillgångsanalyser. De ville ha en snabbare och snabbare process med allt en handlare skulle behöva på en enda plattform.

Uppdraget för Immediate Connect-teamet

Teamets uppdrag sedan dag ett har varit att stryka ut upprepningen och ineffektiviteten i den traditionella handelsprocessen. Med Immediate Connect strävar de efter att skapa en plattform som får jobbet gjort samtidigt som handlaren kan utöva sin kontroll över portföljen och alla handelsbeslut.